Portfolio

elleaward

MIJN WERK ALS BLOGGER

De afgelopen jaren heb ik mogen werken met gerenommeerde fashion, lifestyle en travel merken. Merken als Asos, Forever 21, Net-A-Porter Group, UGG, De Bijenkorf, Yves Saint Laurent Beauty, Disneyland Paris and several luxury hotels. Naast het publiceren van content op mijn eigen blog, heb ik gewerkt aan foto en video campagnes, heb ik gesproken tijdens events en heb ik (blogger) workshops georganiseerd. Zo was ik bijvoorbeeld officieel reporter voor Mercedes-Benz Fashion Week Amsterdam. Ook heb ik gewerkt aan een video project met Fashionchick en Net5 en was ik model voor de Triumph Amourette Campagne.

Door de jaren heen ben ik online vermeld op sites zoals ELLE.esWomensweardaily.comWhowhatwear.comGrazia.co.uk, Vogue.de, Marieclaire.co.uk, Stockholm Streetstyle en Nu.nl, en offline in de Nederlandse ELLE, De Telegraaf, de Nederlandse Grazia en op Net5.

GRAZIA UKFeature Grazia.co.uk

Volgens de Engelse Grazia ben ik een van de 15 influencers wereldwijd om te volgens in 2016.

ELLE AWARD NOMINATIEThe Next Influencer

In 2015 ben ik genomineerd voor de ELLE for The Next Influencer Award.

HUNKEMÖLLERFoto & Video Campagne

Mid 2016 was ik een van de gezichten van de Hunkemöller online swimwear campagne.

 

MIJN WERK ALS (SEO) TEKSTSCHRIJVER

De afgelopen 5 jaar heb ik als content specialist gewerkt bij drie verschillende internetbedrijven. Binnen deze functies schreef ik voor verschillende klanten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Al met al heb ik voor meer dan honderd klanten content geproduceerd. Van Google-vriendelijke landing pages tot vlotte blogs en informatieve web teksten.

Naast mijn werk in loondienst, werkte ik aan mijn eigen blog. Mijn blog ontstond vanuit een hobby, omdat ik meer wilde doen met mijn passie voor mode en mijn passie voor schrijven. Inmiddels is mijn blog uitgegroeid tot een fulltime baan. Vandaag de dag ben ik een allround content specialist en creëer ik content voor mijzelf (mijn blog) en voor anderen als freelancer.

 

LIAN GALLIARDFreelance Content Creator

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt, werk ik nu als  freelance (SEO) tekstschrijver, columnist, blogger and social specialist.

FASHIONCHICK.NLColumnist

Ik schrijf een maandelijkse column voor Fashionchick, een fashionsite met meer dan 9 miljoen pageviews per maand. Ik ben tevens onderdeel van hun bloggernetwerk.

SITE ONLINECopywriter & Social Media Specialist

Als Site Online’s indoor SEO copywriter en social media specialist, heb ik voor meer dat 50 verschillende klanten content gecreëerd.

 

LET’S CREATE TOGETHER!

Schroom niet om me te mailen als je vragen hebt, een samenwerking wilt opzetten of als je een offerte wilt opvragen: lian@liangalliard.com. Tot snel!