Een permanente blondine met de color extender van L’Oreal

Ik heb inmiddels alle kleuren van de regenboog gehad als haarkleur: Wit, rood, koper, bruin, zwart (!)… Ik heb hier vele conclusies uit kunnen trekken. Bijvoorbeeld dat van witblond naar bruin je haar groen maakt en dat rode tinten je haarkleur jaaarenlang een warme gloed blijven geven. Even wat inside-info van mij naar jou.

De belangrijkste conclusie die ik uit dit alles hebben kunnen trekken, is dat blond mij het beste staat. Vooral licht/as-blond en dat realiseer ik me elke keer weer als ik bij mijn kapster wegloop. Het grote nadeel is echter dat deze kleur snel vervaagd. En hoewel ik een middagje kapper heerlijk vind, heb ik niet zeeën van tijd en zakken vol geld. Dus ik had twee opties: Mijn haar donkerder, oftewel richting mijn eigen haarkleur of mijn haar thuis verven.

Dat laatste leek mij het beste, hoewel ik wel wat huiverig was. Want heel eerlijk, ik heb niet de kennis en de middelen in huis om een haar-disaster te voorkomen. Als onervaren haar-verver voelde ik me het beste bij een kwaliteitsmerk, oftewel L’Oréal Paris. En zo maakte ik kennis met het perfecte product voor mij: De color extender uit de L’Oréal Préférence haarkleurlijn.

De naam zegt het eigenlijk al, de color extender zorgt ervoor dat je haarkleur langer blijft zitten, namelijk zo’n 8 weken. Hoe? Als je merkt dat je haarkleur begint te vervagen (vaak na een week of 3) breng je de color extender aan op nat haar. Na 5-10 minuten spoel je het weer uit. Easy as that! En elke keer dat je kleur begint te vervagen kun je dit doen.

Oftewel, geen geknoei thuis met verven en geen dure bezoeken aan de kapper. En voor mij ook erg belangrijk, voor altijd de goede kleur haar!

L’ORÉAL PARIS Préférence color extender
ASOS cardigan
COSTES top
FAB BY FABIENNE shoes
FASHIONCHICK iphone case

loreal5 loreal4 loreal3 loreal2

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *