Favoriete plekken om te shoppen in Bali

Laat ik beginnen met het feit dat ik maar 10% van Bali heb gezien, vooral Seminyak and Canggu. Om nu te zeggen dat ik alle winkels in Bali bij langs ben geweest en heb vergeleken… Nee. Maar van de winkels die ik heb gezien ( en dat zijn veel!) vind ik deze vijf het leukst. Hierbij mijn tips voor shoppen in Bali!


MAGALI PASCAL 177 Jl.Kayu Aya

De collecties van Franse designer Magali Pascal’s zijn een mix of van Franse elegantie en bohemian vintage. Hij heeft drie winkels in Bali en eentje in Sydney, waar ik op dit moment ben (Jeej!). Ik heb ongeveer 15 items geprobeerd in de winkel in Oberoi en het arme personeel hielp me met ieder item. Sorry, het was gewoon allemaal zo mooi! Ik kocht een geweldige jurk die je in deze outfit post al hebt gezien.


PRISONERS OF ST. PETERSBURG Jl Laksamana 

We waren een middag aan het lunchen bij Pison in Petitenget, toen een man met een toffe zonnebril op naast ons kwam zitten. Ik was te schijterig om hem te vragen, dus Rick vroeg waar bij de bril had gekocht. De man was super aardig en nam ons mee naar de winkel: Prisoners of St. Petersburg. Deze winkel is gevuld met zonnebillen! Naast zonnebrillen verkopen ze ook trendy kleding en accessoires. Het lijkt erop alsof ze ook designer items verkopen, maar als je ziet dat ze maar €100 vragen voor een paar Gucci sandalen, dan weet je dat het niet echt is. Ondanks een paar nepperds, vond ik dit echt een leuk winkeltje!


WANDERLUST 78 Oberoi

Alleen al het aanzicht van Wanderlust is goed: Het is een minimalistische winkel dat je een perfect overzicht geeft van hun prahcyige bikinis, badpakken en andere beachwear items. Als ik niet al 6 bikini’s meehad, was ik helemaal losgegaan hier! Goed nieuws, ze zijn bezig met een online store!


BŪRO COLLABORATIVE CONCEPT STORE Jalan Petitenget No.15

Concept stores in Bali zijn awesome! Deze concept store verkoopt unieke minimalistische items voor je thuis, je kantoor, je accessoire lade en je kleding kast. Wat deze winkel BŪRO Collaborative nog leuker maakt is dat het in dezelfde ruimte zit als Living Stone Bakery en Faculty. Twee hotspot waar wij graag gingen eten, koffie drinken en werken. En als Rick dan druk bezig was, ging ik even kijken of BŪRO Collaborative nog leuke nieuwe dingen had!


DRIFTER SURF SHOP & CAFÉ Jl. Oberoi 50

We hadden in Bali goed last van het surf-virus en zijn vele sufwinkels ingelopen. Ik vond Drifter het leukst, omdat zij naast surfboard etc ook veel andere toffe dingen verkochten. Zoals trendy kleding (van o.a. Faithfull the brand en OneTeaspoon!), toffe zonnebrillen, mooie sieraden, kleurrijke boeken en veel te veel mooie bikinis. Nog een leuk iets aan Drifter: Een deel van de winkel is een cafe. Ik hou van in-store cafes!

shoppingbali

 

Wil je zien hoe het allemaal ging? Check mijn shop vlog!

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *