Vaarwel Creators, Hallo Fashion Hoax

Welkom, welkom, welkom! Leuk dat jullie je weg hebben gevonden naar mijn nieuwe blog – ik voel me net zo’n over-enthousiaste presentatrice! Maar ja, ik ben natuurlijk ook heel blij om mijn nieuwe blog te mogen introduceren! Waarschijnlijk kom je hier via Creators of Desire, maar mocht je mijn afscheidspost nog niet hebben gelezen, dit is het verhaal achter de overgang en een stukje uit mijn persoonlijke leven.

Na 2 maanden kan ik jullie eindelijk vertellen dat ik na 3,5 jaar weg ga bij Creators of Desire. Nou ja eindelijk, dat klinkt als of het een opluchting is en dat is het zeker niet. Ik heb met veel plezier geblogd op Creators of Desire en ik vertelde dan ook met vochtige ogen aan Anouk dat ik toe was aan iets nieuws. Ik weet nog goed dat ze me in 2012 mailde met de vraag of ik interesse had in bloggen op Creators. Mijn reactie waren meerdere sprongen op bed, ik wist dat dit een super kans was voor een newbie blogger. En een mooie kans is het zeker geweest!

Het is pijnlijk om afscheid te nemen van iets waar je van houdt en om uit je comfort zone te stappen, maar ik voel dat dit het juiste ding is om te doen. Ik ben er al bijna een jaar mee bezig in m’n hoofd, dus ik ben blij dat het moment er eindelijk is. Dat is de ‘eindelijk’ die ik hierboven bedoelde 😉

Ik wou mijn nieuwe blog starten met een ‘bang’, maar er is niet zo veel “banging” aan mijn leven op dit moment. Ik twijfelde of ik dit met jullie zou delen, maar aangezien mijn nieuwe blog persoonlijker wordt is dit een goed begin. De zin hierboven “Het is pijnlijk om afscheid te nemen van iets waar je van houdt” heeft twee betekenissen in dit geval. Mijn vader is 1,5 week geleden overleden, hij had kanker. Dat is dus de reden waarom je lang niks van me hebt gehoord en waarom hier niet een vrolijke foto met 100 ballonnen bij is gepost. En ook de winacties om mijn nieuwe blog te vieren moeten nog even wachten.

Hoe ik er mee om ga? Ik wist dat het eraan zat te komen dus ik heb tijd gehad om er aan te wennen, hoewel je aan dit soort dingen absoluut niet kan wennen. Ik voel me bijvoorbeeld op dit moment een stuk slechter dan toen het 1,5 week geleden gebeurde. Rouwprocessen zijn raar… Ik probeer me te bedenken dat mijn vader nu geen pijn meer heeft en dat we een heerlijke laatste week hebben gehad met de familie, met veel verdriet, maar ook met veel gelach. Mijn vader en zijn vrouw zijn hier zo positief mee omgegaan, het zijn sterke en dappere mensen.

Dus dat gebeurt er allemaal, best veel he? Gelukkig ben ik as we speak onderweg naar Kopenhagen om met Esmee Fashion Week te veroveren. Een goede afleiding lijkt me 😉

Voordat ik ga, een kleine shout-out naar Mike die me heeft geholpen met deze site. En vergeet niet om mijn “nieuwe” blog op te slaan met mijn oude vertrouwde adres:

FASHIONHOAX.COM

 Lian

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *