Een dankbare update

Een paar weken geleden lastte ik een online pauze in en schreef ik een artikel over mijn ervaringen en realisaties. Een artikel dat geweldig werd ontvangen. Ondanks dat de meesten waarschijnlijk wel weten wat er daarna gebeurde (Hallo nieuwe blog!), wil ik toch graag een update met bedankjes delen.

Voor het geval je voor het eerst op mijn blog bent (welkom!), een kleine samenvatting:
In juni heb ik mijn thuis in Nederland achtergelaten om de wereld rond te reizen met mijn grote liefde. Een geweldig avontuur, maar ik merkte dat ik er niet van genoot. Zoals ik al maanden, misschien wel jaren niet meer optimaal van dingen genoot. Ik ben altijd zo bezig met het creëren van content, het maken van de perfecte foto. Ik heb niet meer door water echt om me heen gebeurd. Tijdens mijn online break begin ik me zelfs te realiseren dat ik keuzes maak op basis van of het goed is voor mijn blog, vlog of Instagram. Als iets potentiële Instagram-hit zou kunnen zijn, dan was dat wat ik deed, waar ik naartoe ging of wat ik kocht. Niet goed.

Ik realiseerde me dat ik geen mooi momenten wil creëren om vast te leggen, ik wil mooie momenten vastleggen die ik meemaak. Ik wil niet bloggen zoals de typische mode blogger zou moeten bloggen, ik wil bloggen over mijn leven. Dat is de reden van het redesign van mijn blog, de reden van de naamsverandering naar mijn eigen naam, de reden dat ik meer kleurrijke foto’s plaats en de reden dat ik columns post. Want als er iets is wat me altijd positieve energie heeft gegeven, dan is het schrijven. Meer positieve energie dan het samenstellen van de perfecte flatlay bijvoorbeeld.

Bij deze de persoonlijke dank-je-wel-letjes

Zoals ik eerder schreef, is klikken op de ‘publiceren’ of ‘delen’ knop een stuk leuker als je iets de wereld in gooit waar je helemaal achter staat. En als je daar vervolgens ook nog positieve reacties op krijgt, is dat helemaal geweldig. En dat is precies wat er gebeurde nadat ik mijn persoonlijke artikel publiceerde over mijn online break. Van mensen die ik nog nooit heb ontmoet, tot bloggers die ik wel eens heb gezien op een event, van oude kennissen tot goede vrienden.. De support was en is geweldig!

Neem bijvoorbeeld Kim, die ik een of twee keer heb gesproken per e-mail. Ze vertelde me in een lang Facebook dat ze ook een digitale break had genomen, begon te bloggen over wat ze echt leuk vindt en dat haar blog en vlog sindsdien groeit als kool. In ieder geval harder dan toen ze de cactus-perfecte-Instagram-pagina probeerde te creëren, zoals ze het zelf zei haha! You go girl! Zij was een van vele bloggers die mij vertelden dat ze ook worstelen/worstelden met dit ‘probleem’.

Dan is er nog een andere Kim uit mijn stadje Groningen, die ik een paar keer heb gesproken. Zij begon medelijden met me te krijgen, omdat ze zag dat ik blog na vlog na Instagram-post enz, enz, publiceerde.

Veel mensen reageerden erg positief op mijn plan om meer echte dingen te posten, in plaats van perfecte foto’s. Bijvoorbeeld Denise, Cristel, Nora and Denise van Dalen.Ook wil ik bij deze Sabine, Romy, Génesis, Amanda, de dames van Tales of Silk, Milou, Maria, Nicky, Saranda, Francine, Cindy en iedereen die ik vergeet bedanken, voor het reageren en het delen van hun ervaringen

What’s next

Ik ben een perfectionist die nog steeds houd van mode, naast reizen en schrijven. Ik vind het heerlijk om een outfit samen te stellen, deze vast te leggen voor een toffee achtergrond en dit te delen met iedereen die het wellicht inspirerend vindt. Sommigen zullen dan ook misschien niet een grote verandering zien, maar op de achtergrond (lees: mijn hoofd) is er zeker wat veranderd. Het kiezen van mijn eigen naam als blognaam is dan ook een reminder voor mezelf dat ik altijd wat moet posten waar ik, Lian Galliard, achter sta.

Lieve iedereen, jullie comments hebben de keuze om Liangalliard.com op te zetten een stuk makkelijker en stuk meer logisch gemaakt. Heel erg bedankt daarvoor!

1 Comment

  1. Denise September 30, 2016 at 12:07 pm

    Hah wat lief je bedankjes! Ik moet mijn weg nog terug vinden naar blogs. Ik bekijk meer instagram foto’s van velen en that’s it, tenzij ik weet dat diegene ook persoonlijke dingen plaatst klik ik wel door naar de site. Anyway super fijn om te lezen dat nu meer je hart volgt en doet waar jij blij van wordt! Geniet 🙂

    Reply

Leave A Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *